Medaljedryss til Wadokai Norway i Wadokai EM 2022

Det ble medaljedryss fro Wadokai Norway i Skopje, Nord-Makedonia i Helgen. VI hadde 7 deltakere med og vi høstet 7 medaljer!

For en fantastisk gjeng! Våre deltakere fra Skedsmo og Sørum karateklubb gjorde et stort innhogg i premiebordet under konkurransen. Det deltok 610 utøvere fra 18 land i mesterskapet. I dett selskapet tok Wadokai Norway tok 7 medaljer, og i veteran klassen tapetserte vi bokstavelig talt pallen med Lena på topp. Karin og Vigdis kom på de neste 2 plassene.

Her er resultatene:

Kumite lørdag🥋

Hannah tok 2. plass i senior +68 kg og 3. plass i U21 +68 kg.

Alfred og Geir Erik tok hver sin 5. plass.

Kata søndag🥋

Lena tok 1. plass i veteranklassen🏆

Karin tok 2. plass i samme klasse pluss 3. plass i seniorklassen.

Vigdis tok 3. plass i veteranklassen, så her tapetserte vi pallen🥇🥈🥉

Hans Nikolai tok 3. plass i juniorklassen.

Alfred tok 5. plass i veteranklassen.

Våre kjøre Arild Lund fikk også utmerkelse fra arrangementet 🥋🏆

Neste år skal vi gjøre det enda bedre i EM 2023. Vi har en god gjeng som er med på dette, og vi begynner å gjøre det bra i Kata. Er dette interessant er det bare å hive seg på trening og melde sin interesse for deltakelse i kommende konkurranser.