Wadokai Norway Sommerleir 2024

En ny sommerleir er over og minnene er igjen. Og hvilke minner 🙂
En flott leir med nærmere 45 personer som deltok i år. Det ble nye dan grader og ny kyu grad i løpet av leiren.

Deltakere på Wadokai Norway Sommerleir 2024
Fornøyde deltakere på Wadokai Norway Sommerleir 2024

Programmet var trening torsdag, fredag, lørdag og søndag med to treningsøkter hver dag. Lørdag og søndag var det i tillegg dan graderinger og gradering til kyu grad.

I mellom øktene var det god tid til egne aktiviteter og sosial omgang. Utrolig stas at Ola kom sammen med sin sønn helt fra Stavanger for å delta på leiren.

Stikkord for treningen var basic teknikker (kihon), kata med Ku Shanku, Chinto, Bassai, Wanshu og Niseishi på menyen, Kihon kumite 1,2 og 5, praktisk tilnærming til selvforsvar hvor trykkpunkt og jiu jutsu teknikker var i fokus, samt tolkning av hvordan bruke katateknikker i en reell selvforsvars situasjon.

Knut og Aksel populært kalt «Kidsa» sørget mye morro og god humor med den tradisjonelle Wadoaiden. Det sto ikke på mangel på kreativitet og vinnerinstinkt ved gjennomføringen av oppgavene i Wadoaiden.

Sandvolleyball ble også tid til første kvelden. Jeg visste ikke at det fantes så mange forskjellige teknikker i volleyball…… 😁

Det ble tildelt 4 nye dan grader på leiren etter en vel gjennomført oppvisning av kunnskap. Magnus og Jan-Ivar fikk 1. dan, Gitte fikk 2. dan og Eirik 3.dan. Gratulerer!

Nye dan grader Wadokai Norway sommerleir 2024
Magnus, Jan-Ivar, Gitte og Eirki med nye dan grader sammen med vår kjære Sensei´s; fra venstre Sensei Peter May, Sensei Arild Lund, Sensei Kuniaki Sakagami

Vi sees neste år! Det er bare å begynne å spare opp til Sommerleir 2025!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Skroll til toppen