Wadokai Sommerleir 2022

Endelig kan vi samles igjen til treningsglede og sosial morro på Wadokai Sommerleir 2022 i regi av Wadokai Norge. Etter 3 år er det på tide å ta med karate gi og møtes i Sandefjord for en halv uke med trening og sosialt samvær.

Tidspunktet for samlingen er 22.Juni 2022 til 26. Juni 2022. Sted er Sandefjord. Pris for herligheten er: Det blir mulighet for å gradere seg, så her er det å legge seg i selen og være i topp form til 22 Juni. De som skal opp til Dan grader kan gjøre dette på sommerleiren. Husk det praktiske rundt Dan gradering. Sende søknad, være hjelpetrener, instruktørkurs og sørg for å møte opp på hver nester trening samt ekstra treninger i helgen. Er du usikker ta kontakt med en av instruktørene.

Det vil bli lagt ut mer informasjon om dette i løpet kort tid her på nettsiden.

Sett av dagene i Juni for samlingen. Det er kjempegøy!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Skroll til toppen