Gradering Til Ny Beltegrad

Noe av det som motiverer mest ved å lære og trene karate er beltegraden. Gleden ved å få det ettertraktede nye beltet i hånden etter gradering til ny beltegrad, er ubeskrivelig. Beltet er et håndfast bevis på at du har oppnådd et mål du har jobbet godt for å oppnå.

I denne artikkelen vil du finne svar på det meste du måtte lure på relatert til gradering.

Når Kan Man Gradere Seg Til Ny Beltegrad?

Gradering gjennomføres 3 ganger ii løpet av året. Tidspunktene er 1.Juni og 1. Desember samt at det gjennomføres gradering på sommerleiren som arrangeres i slutten av Juni måned hvert år. Det er som regel kun gradering til svart beltegrader på sommerleiren.

Pensum Til Gradering

Det er to forskjellige pensum. Ett pensum er for gradering for barn opp til og med 12 år. Det andre pensumet gjelder fra og med 13 år og oppover. graderingskompendium for barn og graderingskompendium for voksne kan lastes ned fra siden om teknikker i Wado Ryu.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Skroll til toppen