Lokalbidraget – Stem På Din Favorittklubb

Skedsmo Karateklubb er en av 110 lag og foreninger på Romerike som er med på vårens utgave av LokalBidraget som Romerike Sparebank står bak. Sammen med andre  foreninger innen idrett og kultur kjemper Skedsmo Karateklubb om sin andel av potten.

Nå er det tid for gi din stemme til Skedsmo Karateklubb!

Lokalbidraget Romerike Sparebank

Hva er Lokalbidraget?


For Skedsmo Karateklubb er det viktig å være en del av gode oppvekstsvilkår på Romerike. Dette er også et av Romerike Sparebank sine satsingsområder. I så måte vil en andel fra Lokalbidraget hjelpe Skedsmo Karateklubb til å videre kunne tilby et godt på treningstilbud til barn og ungdom på Romerike.

Romerike Sparebank startet med Lokalbidraget i 2015 og har gjennom årene bidratt med over 30 millioner kroner til lokale formål på Romerike. Dette er et av bankens største samfunnsoppdrag.

Banken forklarer selv:

Som Sparebank så har vi bidratt med midler til lokalmiljøet i alle år. Vi er banken for alle som bor eller driver næring på Romerike – og håper derfor på søknader fra lag og foreninger fra hele Romerike

– Romerike Sparebank

Hvordan Gi Din Stemme?


For å gi din stemme må du være kunde i Romerike Sparebank. Du stemmer enkelt ved å logge inn på mobilbanken eller nettbanken via vanlig datamaskin. Så med andre ord er de som bestemmer fordelingen, bankens egne kunder som gir sin stemme i mobilbank når avstemmingen åpner.

Avstemningen har åpnet og varer frem til 1.Juni 2023. Gi din stemme nå!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Skroll til toppen